Babyboomer + Bedemand = God forretning

Det er måske ikke det mest opløftende erhverv at tale om – men ikke desto mindre så er det en god forretning at være bedemand i disse år.

Babyboomers – den del af befolkningen som blev født i 40’erne efter krigen – er begyndt at blive over 70 år, og risikoen for at gå bort bliver større og større. Godt nok lever vi længere og længere, men den generation er dog stadig ikke dem der bliver ældst.

Det gør at bedemænd har rigtig kronede dage for tiden. Det kan Jeanette, som er bedemand i Middelfart området skriver under på. Der er flere begravelser end for bare 10 år siden. Det er selvfølgelig en “tragisk” tendens, men det er jo så også en del af livet desværre. Derfor tager hun det også med roligt sind og sørger for at give den bedste tid omkring begivenheden.

Bedemandsforretninger sørger for den sidste afsked efter et rigtigt langt liv – et forhåbentligt godt liv. Generationen før babyboomers arbejdede sig halvt ihjel på arbejdsmarkedet på hårde arbejdspladser, da man ikke vidste bedre. Det nåede babyboomers kun en lille del af, og derfor bliver de ældre end generationen før. Samtidig er medicin og behandling blevet væsentlig bedre, så folk oftere bliver helbredt efter sygdom – eller får sat nye kropsdele ind i kroppen.

Det ændrer dog ikke på det faktum, at der er flere ældre end der nogensinde har været – og det kommer en bedemand til gode.

Speak Your Mind

*