Erhvervsmeditation

Har du meget at se til i hverdagen og har du svært ved at finde overskud til at behandle dine kollegaer og medarbejdere ordenligt og ikke mindst din familie når du kommer hjem, så var erhvervsmeditation måske noget for dig. Den danske meditationsguru Henning Daverne er specialiseret i, at hjælpe primært erhvervsledere frem til en hverdag i balance.

Kurserne egner sig dog ikke kun for ledere, hvilket tydeligt ses efter hvert kursus som Henning afholder, da de fleste ledere ofte tilmelder en masse af deres ansatte efter kurset.

En hverdag hvor du er i balance med dig selv, er ekstremt vigtigt. Du vil få mere overskud til din familie, dine børn, venner og kollegaer. Det vil give en mere fornøjelig dag og ikke mindst en effektiv dag.

Det er videnskabeligt bevist, at hvis dine ansatte har et anstrengt og nervøst forhold til deres chefer, så vil produktiviteten falde og sygefraværet stige. At fyre sine medarbejdere hjælper ikke i sidste ende, da det vil fortsætte med de næste medarbejder der bliver ansat. Det er dit ansvar som leder, at sørge for at alle syntes det er rart at være på arbejde, og det vil du også lærer på et af Henning Davernes meditationskurser.

Har du ikke mod/tid til et kursus så har Henning Daverne også skrevet fire meget interessante bøger om meditation og mindfulness. Jeg kan varmt anbefale dig bogen “Find din gnist – af Henning Daverne” men de andre bøger han har skrevet er bestemt også en læsning værd.

I sidste ende kan du vælge at følge ham på de sociale medier, hvor han jævnligt deler ud af gode tips, tricks og opdateringer i forhold til hans kurser.

Du kan finde Henning Daverne på Facebook, på Google+ og selvfølgelig også på Linkedin.

Gør dig selv en tjeneste, at prøve et af hans kurser af. Det vil være noget af det bedste du kan gøre for din forretning og dit liv.

Speak Your Mind

*