Få sendt de afdøde ordentligt af sted

Tryghed, tillid og respekt. Det er nøgleordene for Tommerup Begravelsesforretning, din lokale bedemand nær Odense. Hvis en af dine kære går bort, står Tommerup Begravelsesforretning klar til at hjælpe med alt praktiske omkring begravelsen. Begravelsesforretningen tilbyder hjælp på hele Fyn, også hvis du har brug for en bedemand i Odense.

Bedemand med de rigtige værdier

Jeanette Schärfe, som er tidligere sygeplejerske på Odense Universitetshospital, driver begravelsesforretningen sammen med Ulrich Nielsen. Hun kan stå til rådighed, hvis du har mistet en af dine kære og har brug for en bedemand i Odense; hun kan hjælpe med de svære beslutninger, deltage i alle ceremonier og sørge for alt papirarbejdet ved en begravelse. Det giver de efterladte mindre at tænke på, men det betyder ikke, at begravelsen kommer til at blive hastigt planlagt. Empati og god tid grundlæggende værdier for denne bedemand nær Odense.

Har du brug for en bedemand i Odense, er Tommerup Begravelsesforretning et godt valg. Bedemanden kan planlægge en værdig afsked for dine kære i Odense, som foregår efter jeres og afdødes ønsker. Det er vigtigt for bedemanden uden for Odense, at deres personlige rådgivning finder sted med forståelse og respekt og skaber tryghed på en imødekommende og omsorgsfuld måde. Lidt uden for Odense har bedemanden det nybyggede Schärfes Hus, hvor det også er muligt at have kisten med afdøde stående på køl – under opsyn, naturligvis.

Opfylder alle ønsker

Ved en højtidelighed er det vigtigt for denne bedemand nær Odense, at begravelsen afspejler det liv, som afdøde har levet. Skal begravelsen eller bisættelsen akkompagneres af solosang eller musik? Er der ønsker til udsmykning af kirken eller kapellet? Det er alt sammen overvejelser, som Tommerup Begravelsesforretning vil samarbejde tæt med de efterladte om at få styr på.

Ønsker man en borgerlig højtidelighed, er det også noget, Tommerup Begravelsesforretning har mange års erfaring med. Som bedemand tæt ved Odense har de kendskab til de lokale kapeller og kan derfor vejlede om, hvilke der er gode til at afholde ceremonien.

Speak Your Mind

*