Køb industrihvidevarer og spar din virksomhed for penge på lang sigt  

Brødtekst Køleskabet er omdrejningspunktet, når det handler om opbevaring af madvarer i ethvert køkken, og det gælder især i et storkøkken, som man finder det i en restaurant, kantine eller et andet stort professionelt køkken. Dels til den rette opbevaring af de råvarer, som bedst holder sig ved køleskabstemperaturer, dels til de helt eller delvist tilberedte madvarer, som skal stå klar til brug. Den rigtige opbevaring kan kun lade sig gøre, hvis man har et stort industrikøleskab, og det skal naturligvis være et køleskab, der lever op til alle de mange regler, der er for, hvordan man skal opbevare madvarer.

Det finder du hos gastroudstyr.dk, hvor du også kan få den rådgivning, du har brug for, før du køber.

Det rigtige industrikøleskab er en god investering

Hvis du står lige nu og her og skal indrette et storkøkken i den restauration eller den kantine, som du har ansvaret for, så kan det godt være, at du kigger på udvalget og så på prisen og tænker, at det virker dyrt. Du kan selvfølgelig få en stribe små køleskabe for det samme beløb, men det er en kendsgerning, at små køleskabe er designet og optimeret i forhold til små køkkener, hvor de fungerer rigtig godt. Men de egner sig ikke til et storkøkken.

Hvis man vælger at gøre den store investering nu og her, så får man med et industrikøleskab en løsning, der fungerer nu og her. Det er langt større, og der kan opbevares rigtig mange madvarer i sådan et køleskab. Når du har plads til alt, slipper du for at smide madvarer ud, fordi du mangler plads, og det betyder også, at du i det lange løb vil spare penge på indkøb af råvarer og halvfabrikata.

Et industrikøleskab er designet med henblik på behovet i et storkøkken. Det er også designet, så det er energirigtigt og bruger samlet set langt mindre strøm, en den tilsvarende køleskabsplads fordelt på et stribe små køleskabe. Det kan altså godt betale sig, at gå efter det rigtige industrikøleskab, når dit storkøkken skal indrettes.

Husk at sikre dit udstyr

Det er ikke småpenge industri køkkenudstyr koster – derfor anbefaler jeg at du husker at sikre dit køkken og virksomhed. Hvordan du skal sikre dig, kommer helt an på hvor stor eller lille virksomhed du har og hvilken type lokaler og hvor de er lokaliseret.

Gør dig selv den tjeneste at tage fat i et professionelt firma der kan assistere dig. Få fx HV låseteknik ud og kig på hvilken låseservice de skal hjælpe med.

Godt design og god økonomi

Der findes masser af gode kvalitetsmærker, når man skal vælge sit industrikøleskab. Værd at nævne er blandt andre Frenox, Mastercool og Zanussi. Det er alle kendte leverandører af kvalitetskøleskabe, som også har en dokumenteret god driftssikkerhed, hvilket naturligvis her helt afgørende, når man skal købe nyt køleskab. Det er vigtigt at holde elforbruget og dermed udgiften til drift af storkøkkenets køleskabe på et mininum, og derfor skal man vælge et køleskab med en dokumenteret god driftsøkonomi. Det er også den måde, vi passer bedst på vores miljø på.

Du skal finde det køleskab, der bedst dækker det behov, der er i dit køkken. Der er også udseendet at tage hensyn til, og der er mange veldesignede industrikøleskabe på markedet. Find en leverandør, som har dygtige og servicemindede sælgere, så du kan få god rådgivning, inden du gør din investering, så du ender med netop det industrikøleskab, som passer til dit behov.

Speak Your Mind

*